Patronul CFR-ului, impresionat de un jucător la meciul cu Dinamo: "Mi-a plăcut enorm"

Patronul CFR-ului, impresionat de un jucător la meciul cu Dinamo: "Mi-a plăcut enorm"
| Foto: captura video

Nelu Varga a remarcat performanța unui dintre elevii lui Dan Petrescu, în prima etapă a Superligii.

Intrat la pauza meciului cu Dinamo, Daniel Bîrligea a restabilit rapid egalitatea, a ratat o mare ocazie, iar în prelungiri i-a pasat decisiv lui Panagiotis Tachtsidis, care a adus toate cele trei puncte CFR-ului. Dacă Dan Petrescu l-a remarcat pe grec, patronul clubului din Gruia l-a lăudat pe internaționalul român.

"Mi-a plăcut enorm Bîrligea. Cred că este cel mai bun atacant din România în acest moment și sunt convins că anul acesta va fi golgeterul campionatului. Nu ne gândim în niciun caz să-l vindem pe Bîrligea în acest moment, vrem să facem performanță, să dea multe goluri, să ne facă din nou campioni.

A intrat extraordinar, a marcat un gol în stil de mare, mare jucător. Și putea să mai înscrie încă unul, două goluri. Ne-a plăcut mult de tot, iar Dan Petrescu este foarte încântat de forma pe care o arată Bîrligea, chiar dacă vine după recuperare. Suntem convinși că va fi unul dintre jucătorii esențiali pentru ca noi să devenim campioni.

Cred că Bîrligea va da între 15 și 20 de goluri pentru CFR și ne va ajuta să ne atingem obiectivele. Este unul dintre cei mai buni jucători, un tânăr de mare perspectivă și cât de curând va fi și un fotbalist de bază pentru echipa națională a României", a spus Varga pentru Fanatik.

Cele 15 goluri și 7 pase decisive reușite de atacant în stagiunea precedentă i-au adus convocarea la echipa națională a României pentru EURO 2024, însă Bîrligea nu a prins vreun minut la turneul final din Germania.

Comenteaza