Patru jucători de la Bayern, dar şi Messi şi Ronaldo, pe lista scurta pentru cel mai bun jucător al sezonului din Europa

Patru jucători de la Bayern, dar şi Messi şi Ronaldo, pe lista scurta pentru cel mai bun jucător al sezonului din Europa
Patru jucători de la campioana Europei la fotbal, Bayern Munchen şi alţi şase fotbalişti, între care Messi şi Cristiano Ronaldo, se află pe lista scurtă de 10 candidaţi pentru titlul de cel mai bun fotbalist al sezonului 2012-2013 în Europa, acordat de UEFA.

Thomas Müller (GER), Franck Ribéry (FRA), Arjen Robben (NED) şi Bastian Schweinsteiger (GER), toţi de la Bayern München, se află pe lista scurtă a fotbaliştilor nominalizaţi la titlul de fotbalistul european al anului, acordat de UEFA.

Cei zece au fost selectaţi dintr-o listă lungă, de 26 de fotbalişti, nominalizaţi de jurnalişti din ţările ale căror federaţii de fotbal sunt afiliate la UEFA.

De pe lista scurtă pe 6 august vor fi anunţaţi cei 3 finalişti, urmând ca fotbalistul câştigător să fie desemnat pe 29 august, în cadrul tragerii la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor.

Lista completă a celor 10 nominalizaţi este următoarea:

Gareth Bale (WAL) - Tottenham Hotspur FC
Cristiano Ronaldo (POR) - Real Madrid CF
Zlatan Ibrahimović (SWE) - Paris Saint-Germain FC
Robert Lewandowski (POL) - Borussia Dortmund
Lionel Messi (ARG) - FC Barcelona
Thomas Müller (GER) - FC Bayern München
Franck Ribéry (FRA) - FC Bayern München
Arjen Robben (NED) - FC Bayern München
Bastian Schweinsteiger (GER) - FC Bayern München
Robin van Persie (NED) - Manchester United FC

Comenteaza