Paulinho şi Cleiton, eliminaţi în Gloria Bistriţa - „U" Cluj, penalizaţi cu 5.000 de lei

Paulinho şi Cleiton, eliminaţi în Gloria Bistriţa - „U
Cei doi fotbalişti eliiminaţi de la „U" Cluj în meciul din deplasare cu Gloria Bistriţa au fost amendaţi cu câte 3.000, respectiv 2.000 de lei de către Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).
">

Astfel Pestana Paolo „Paulinho" (foto, la minge) a primit o suspendare de 4 jocuri şi o penalitate de 3.000 de lei. Cleiton de Melo a fost suspendat 2 jocuri şi a primit o penalitate de 2.000 de lei, conform site-ului oficial al LPF. Fotbalistul eliminat de la Gloria Bistriţa în meciul amintit, Marius Curtuiuş, a fost suspendat pentru 1 joc, fiind penalizat cu 740 de lei.

Cei doi jucători de la "U" au fost eliminaţi în prima jumătate de oră a meciului din deplasare cu Gloria Bistriţa. Cei doi au fost suspectaţi că au căutat intenţionat eliminarea, şi ca semn de protest pentru neplata salariilor de mai multe luni.

Cei doi fotbalişti de la "U" şi-au încheiat conturile cu echipa clujeană duminică, contractul lor expirând dealtfel la sfârşitul anului. De asemenea conducerea clubului de fotbal a decis să rezulieze contractele şi cu alţi doi stranieri din lot, Erico da Silva şi Alex Dos Santos.

 

Comenteaza