Paulo Sergio îşi laudă elevii înainte de returul cu Inter, de mâine: "Avem o abordare ofensivă, facem un pressing avansat, s-a văzut asta şi în meciul cu Inter"

Paulo Sergio îşi laudă elevii înainte de returul cu Inter, de mâine:
Antrenorul "feroviarilor" îşi laudă echipa înainte de returul împotriva Inter Milano, de mâine seară: în tur, CFR Cluj a jucat ofensiv. "Am fost competitivi şi am avut calitate în joc", spune Paulo Sergio.

"Ar fi fantastic să ne calificăm, deşi va fi foarte greu", recunoaşte Sergio. "Am pierdut cu 2-0 la Milano, dar am arătat bine, am fost competitivi şi am avut calitate în joc. Nu trebuie să joc mai ofensiv ca la Milano, am jucat foarte ofensiv cu Interul. Avem o abordare ofensivă, facem un pressing avansat, s-a văzut asta şi în meciul cu Inter; Avem o abordare ofensivă, dar avem nevoie de mai multă agresivitate în ultimii 20 de metri".

CFR Cluj a pierdut turul împotriva Inter Milano cu 2-0. Pentru a putea trece în etapa următoare a competiţiei Europa League, ar trebui să învingă în retur, programat mâine, cu o diferenţă de cel puţin trei goluri. Kapetanos şi Sasa fac parte din lotul pentru meciul de mâine, dar nu s-au antrenat în ultimele patru săptămâni. "Kapetanos a revenit acum două zile, Bjelanovic acum 4-5 zile; sunt departe de cea mai bună formă fizică, dar e posibil să mizez pe ei la un moment dat, în funcţie de joc, de cum va decurge acest meci", spune tehnicianul "feroviarilor".

Paulo Sergio şi-a lăudat omologul de la Inter Milano, Andrea Stramaccioni. "Toată lumea vorbeşte de o eventuală demitere a lui Stramaccioni. Când un antrenor nu câştigă o serie de meciuri, apar asemenea poveşti. El face o treabă foarte bună la Inter, joacă în Europa League".

Comenteaza