Peste 10.000 de bilete vândute la “U” - Steaua

Peste 10.000 de bilete vândute la “U” - Steaua
Fanii Universităţii, dar şi cei ai Stelei din Ardeal au luat deja cu asalt casele de bilete de la Cluj Arena, deşi meciul direct, cel mai interesant al etapei a XX-a, se va juca luni.

Conform informaţiilor venite de la oficialii clubului gazdă, peste 10.000 de tichete au fost vândute până ieri după-amiază, iar interesul rămâne unul major. "U" - Steaua se va juca luni, de la ora 19:00, în direct la Dolce Sport şi live-text pe ziuadecj.ro.

Apropierea primului meci al anului 2012 i-a pus "pe jar" pe fanii lui "U", care s-au grăbit, pe ultima sută de metri, să-şi procure şi abonamentele valabile pentru returul de campionat. "Am depăşit cu câteva sute suma de 2.000 de abonamente vândute, multe dintre ele s-au făcut în ultimele zile", a dezvăluit Cosmin Irimieş, directorul executiv al clubului. Pe lângă cei 2.000 de abonaţi, pe Cluj Arena vor mai fi încă 25.000 de oameni, echivalentul biletelor scoase la vânzare, estimează oficialul clubului. Până ieri după-amiază, pentru meciul dintre "U" şi Steaua erau vândute mai bine de 10.000 de bilete. "Există un mare interes pentru acest meci. Am scos la vânzare 25.000 de bilete şi sunt sigur că se vor vinde până luni. Vom juca meciul cu Steaua cu casa închisă. Fanii noştri s-au mobilizat serios, mă aştept la o atmosferă incendiară. Vor veni mulţi suporteri ai Stelei din Ardeal, cu siguranţă", a mai spus Irimieş. Stadionul Cluj Arena a fost ocupat aproape la întreaga capacitate doar la meciurile cu Kuban Krasnodar şi Dinamo Bucureşti, la care au asistat câte 25.000, respectiv 21.000 de spectatori. Biletele pentru partida din etapa a XX-a variază între 15 lei la peluza II şi 85 de lei la tribuna I. În zona VIP un bilet de acces costă 100 de lei, iar unul la sectorul VVIP are preţ dublu.

Meciul dintre "U" Cluj şi Steaua Bucureşti se va disputa luni, de la ora 19:00, în direct la Dolce Sport şi live-text pe ziuadecj.ro. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 2-1 în meciul disputat la Ploieşti, golurile "militarilor" fiind marcate de Mihai Costea şi Raul Rusescu. Pentru "U" a înscris Steven Pele, suspendat pentru jocul de luni.

 

 

Etichete
Comenteaza