Peste 2000 de fani ai Universităţii Cluj s-au adunat pe Bulevardul Eroilor

Peste 2000 de fani ai Universităţii Cluj s-au adunat pe Bulevardul Eroilor
Câteva sute de fani ai clubului de fotbal Universitatea Cluj s-au adunat până în acest moment pe Bulevardul Eroilor din centrul Clujului.

În centru continuă să sosească şi alţi suporteri pentru acţiunea de protest faţă de mutarea echipei de fotbal din municipiu. Mitingul nu a început încă, fiind aşteptaţi suporteri care urmează să ajungă din Mărăşti, Mănăştur respectiv din zona străzii Horea.

UPDATE: Scandările vizează în special managerul clubului, Anamaria Prodan. Până în acest moment s-au strâns aproximativ 400 de suporteri. Întâlnirea a fost organizată inclusiv şi prin intermediul reţelelor de socializare.

UPDATE: Circa 1500 de suporteri au pornit în marş de pe Bulevardul Eroilor spre Piaţa Unirii şi spre Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Suporterii scandează lozinci şi împotriva fostului finanţator Florian Walter.

UPDATE: Aproximativ 2000 de suporteri au ajuns în acest moment în dreptul Primăriei. Fanii scandează "Emil Boc fă ceva că aprindem primăria!"

UPDATE: După ce în faţa Primăriei, suporterii au intonat imnul Universităţii Cluj şi au cântat puternic când au trecut pe sub fereastra biroului edilului Emil Boc, coloana a pornit pe Calea Moţilor spre Cluj Arena.

UPDATE: Fanii au ajuns pe Cluj Arena şi au intrat în Tribuna I. Aceştia scandează în numele Universităţii. Echipa Universităţii Cluj se antrenează pe stadionul de pe Cluj Arena. Deocamdată suporterii nu au pătrus pe teren, pe pista de atletism fiind desfăşurat un cordon de jandarmi.

UPDATE: Antrenorul Cristian Dulca a scos echipa de la antrenament şi a dus-o în faţa suporterilor care au coborât pe pista de atletism. Fanii au scandat numele lui Dulca, Claudiu Niculescu, dar şi numele lui Szilagyi. Antrenorul "studenţilor" le-a promis la megafon că nimeni nu pleacă de la Cluj iar echipa va rămâne aici.

UPDATE: Antrenamentul s-a terminat în uralele publicului care nu a părăsit încă stadionul şi scandează împotriva echipei adverse, CFR Cluj.

Suporterii se întâlnesc mâine la ora 18 pe Bulevardul Eroilor.

Etichete
Comenteaza