Petrea nu ia în seama zvonurile despre o posibilă înlocuire: "Eu am contract, trebuie să pregătesc echipa și să câștigăm"

Petrea nu ia în seama zvonurile despre o posibilă înlocuire: "Eu am contract, trebuie să pregătesc echipa și să câștigăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj nu consideră că postul său este în pericol, în ciuda informațiilor apărute recent în spațiul public.

După ce Eugen Neagoe a apărut drept o variantă de înlocuire a lui Toni Petrea, pe lista de așteptare și-a făcut apariția și Marius Șumudică.

Totuși, atât conducerea clubului clujean, cât și primarul Emil Boc au dezmințit orice fel de discuție cu un nou antrenor, iar primarul a transmis un mesaj de susținere pentru actualul tehcnian.

Toni Petrea i-a mulțumit edilului și susține că nu ia în considerare zvonurile apărute. Antrenorul e concentrat pe pregătirea echipei și speră la cât mai multe rezultate pozitive în viitor.

"Nu am avut nicio problemă. Am discutat cu dânsul (n.r. - Emil Boc) la venirea mea la Cluj. Îi mulțumesc pentru susținere. Nu vreau să comentez zvonurile. Sunt lucruri care mă uimesc și văd că de la săptămână la săptămână apar diverse variante.

Eu am contract aici, trebuie să pregătesc echipa și să câștigăm, asta mă preocupă pe mine. Nu știu de cine sunt lansate aceste zvonuri. Eu am vorbit cu cei din conducere, nu am cunoștiință de așa ceva, nu s-a pus problema. Am contract cu Universitatea și vom vedea", a explicat Toni Petrea. 

Comenteaza