Petrescu acuză lipsa de valoare după eșecul cu Lazio: "S-a văzut diferența din avion"

Petrescu acuză lipsa de valoare după eșecul cu Lazio: "S-a văzut diferența din avion"
| Foto: uefa.com

Antrenorul campioanei României consideră că adversarii din Conference League sunt mult prea valoroși în comparație cu elevii săi.

Deși a construit lotul CFR-ului după bunul plac, iar conducerea a transferat fotbaliștii doriți de el, Dan Petrescu a acuzat lipsa de valoare a jucătorilor după ce a pierdut contra celor de la Lazio.

Mai mult, tehnicianul susține că și-ar fi dorit să aibă la dispoziție un mijlocaș ofensiv de calitate, în condițiile în care în campionat preferă să joace cu trei oameni cu profil defensiv în linia mediană.

"Cei de la Lazio au rămas în 10 jucători pentru că am făcut noi ceva bine, nu că au greşit ei. După aceea, nivelul lor e mult prea mare, se vede din avion.

Puteau să joace şi în 9 jucători şi să ne bată. S-a văzut diferenţa de valoare în opinia mea. Nu au avut multe ocazii, doar două-trei şi un gol. Iar asta arată cât de valoroşi sunt.

Am pierdut marcajul la ultima fază din prima repriză şi s-a dovedit decisiv. Dar Immobile face asta în fiecare an în Italia, aşa că nu pot să-i cert chiar aşa pe fundaşii mei. E clar că mi-aș fi dorit să am un mijlocaș ofensiv bun, dar ăsta e lotul. Diferența de valoare se vede între noi și Lazio.

Milinkovic-Savic costă 100 de milioane, Immobile, 100 de milioane. Nu am ce să le reproșez, să nu uităm că am jucat cu Lazio. Să fim realiști! Noi nu mai suntem de mult realiști! Savic a fost peste tot azi, el a făcut tot, el cu Immobile. Ei doi ne-au bătut, ei doi singuri. Jucătorilor mei nu am ce să le reproşez, au dat 100% toţi.

Sunt favoriți, dar fotbalul e fotbal. S-a întâmplat să batem Lazio în trecut, vom încerca să câștigăm și acum. Peste două zile jucăm un meci important, asta e problema. A fost un arbitru englez, așa că dacă el a decis că a fost cartonaș roșu, așa a fost. Nu avem ce discuta în acest sens.

Am avut curaj de la început, dar nu am jucat eu. Am avut doi atacanți, 4-4-2. Am jucat împotriva a trei echipe bune, Craiova, FCSB și Lazio. Ne-a lipsit și norocul. Nu avem cum să schimbăm jucătorii, atitudinea a fost bună, dar astăzi s-a văzut diferența din avion", a declarat Petrescu la finalul jocului.

Comenteaza