Petrescu clarifică situația lui Mincă

Petrescu clarifică situația lui Mincă
Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu (49 ani), a explicat de ce nu l-a folosit pe portarul Mihai Mincă în primele două etape din campionat.

Tehnicianul "feroviarilor" l-a preferat pe Cosmin Vâtcă în duelurile cu FC Botoșani (1-1) și Viitorul Constanța (2-0). Acesta a dat de înțeles că anumiți jucători vor pleca din Gruia în perioada următoare. Printre ei s-ar putea număra și cel mai vechi fotbalist din lotul ardelenilor, Mihai Mincă. 

"Avem un număr mare de jucători, din păcate nu putem să-i ținem pe toți. Unii vor mai pleca, asta e clar. Vâtcă mi-a oferit mai multă siguranță, Mincă a avut ceva probleme la antrenamente și nu mi-a dat încredere. Noul portar Duka nu prea știe româna, engleza, dar e un portar foarte bun și-l așteptăm și pe el să apere. Acum am mers pe experiență lui Vâtcă și a făcut două meciuri bune", a spus Petrescu.

Mincă se află la CFR Cluj din ianuarie 2011, având 59 meciuri pentru "feroviari" în toate competițiile. În ultima rundă, când echipa lui Petrescu a bătut-o cu 2-0 pe campioana FC Viitorul, la Cluj, Mincă nu s-a aflat nici măcar în lot.

De-a lungul carierei, el a mai evoluat la FC Brașov, Gloria Buzău, Rapid, Unirea Alba Iulia și Minaur Zlatna. Goalkeeperul de 32 ani are în palmares un titlu (2012) și o Cupă a României (2016) cu CFR. Este cotat la 250.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

4 portari are CFR în acest moment: Mincă, Vâtcă, Duka și Rus.

Comenteaza