Petrescu, despre duelul european cu Neman Grodno: "Va fi foarte foarte greu. Sper să reușesc să transmit asta și jucătorilor"

Petrescu, despre duelul european cu Neman Grodno: "Va fi foarte foarte greu. Sper să reușesc să transmit asta și jucătorilor"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia a abordat discursul deja caracteristic despre adversarii pe care îi întâlnește în competițiile continentale.

CFR Cluj întâlnește vicecampioana și deținătoarea Cupei Belarusului, Neman Grodno, în turul al doilea preliminar din UEFA Conference League. Ca de obicei, Dan Petrescu a lăudat adversarul și se așteaptă la un duel intens.

"Am câștigat un punct în Giulești, e clar că am fost supărați. Sper că băieților le-a trecut și se concentrează acum pe meciul de mâine. Dacă voi zice ceva despre adversari se va spune că am inventat. Dacă zic adevărul sunt luat la mișto.

E o echipă în plin campionat, joacă 4-4-2, agresiv, ofensiv. Antrenorul e de 8 ani acolo. Nu au nimic de pierdut, iar dacă nu dăm 100% va fi foarte greu. Ei au jucat cu Steaua (n.red. - în sezonul 2003-2004), rezultatele au fost 0-0, 1-1, noi cu Soligorsk am făcut 0-0, 1-0.

Va fi foarte foarte greu. Eu sunt conștient de dificultatea acestui meci, sper să reușesc să transmit asta și jucătorilor", a declarat antrenorul. 

Partida dintre CFR Cluj și Neman Grodno se va disputa joi, de la 20:30, pe arena din Gruia.

Comenteaza