Petrescu, discurs caracteristic înainte de noul sezon: "Toate meciurile sunt grele, mai ales primul"

Petrescu, discurs caracteristic înainte de noul sezon: "Toate meciurile sunt grele, mai ales primul"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul începe noua stagiune cu un lot mult schimbat față de cel pe care l-a găsit în urmă cu câteva luni, la revenirea sa.

Dezamăgit de plecarea oamenilor importanți, precum Otele și Muhar, Dan Petrescu a început în stilul caracteristic discursul dinaintea meciului cu Dinamo. Tehnicianul s-a plâns de lotul pe care îl are la dispoziție, însă speră să reușească un rezultat bun, pe care chiar el l-ar considera o surpriză. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Am muncit foarte mult, am avut multe meciuri amicale. E clar că nimic nu e ușor, toate meciurile sunt grele, mai ales primul. Trebuie să fiu realist, nu suntem unde îmi doresc, nici ca lot, nici ca tactica.

Au venit 10 jucători noi și nu e ușor. Echipa nu e unde vreau eu, se va vedea și mâine asta. Sper să am o surpriză plăcută, dar știu că va fi greu. Avem jucători, să vedem dacă avem fotbaliști", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo se va disputa duminică, de la 19:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Dinamo!

Comenteaza