Petrescu, supărat înaintea jocului de la Ploiești: "Avem mult prea multe meciuri și nu avem un lot cum mi-aș dori"

Petrescu, supărat înaintea jocului de la Ploiești: "Avem mult prea multe meciuri și nu avem un lot cum mi-aș dori"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul campioanei s-a plâns din nou de numărul mic de jucători pe care îi are la dispoziție pentru partidele din Superligă.

După ce au remizat cu Lazio, scor 0-0, "feroviarii" revin la duelurile interne și vor întâlni Petrolul la Ploiești. Înaintea jocului, Dan Petrescu a lăudat oamenii din atacul "Lupilor Galbeni", dar s-a declarat și dezamăgit de faptul că nu se va putea baza pe mai mulți fotbaliști din lotul său. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

"Avem foarte mulți jucători obosiți, e posibil ca 2-3 să nu facă deplasarea. Sunt și ceva răceli, accidentări, exact ce mă așteptam după un meci cu asemenea intensitatea. Petrolul se odihnește și ne așteaptă. Noi avem mult prea multe meciuri și nu avem un lot cum mi-aș dori să fie.

Nu am văzut cum e gazonul de la Ploiești. Noi nu avem ce să facem, oricum trebuie să jucăm. Aș vrea să fie bun terenul, dar nu cred că va fi. Budescu pare că are 20 de ani, dacă are chef să joace, Petrolul poate câștiga cu oricine. Mai sunt acolo Grozav și Irobiso, o tripletă de speriat", a spus Dan Petrescu înaintea jocului.

Partida dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești e programată luni, 27 februarie, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Petrolul!

Comenteaza