Petrila ar putea pleca în curând din Gruia: "Până la sfârșitul săptămânii vom avea o idee mai clară despre viitorul lui"

Petrila ar putea pleca în curând din Gruia: "Până la sfârșitul săptămânii vom avea o idee mai clară despre viitorul lui"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tânărul fotbalist al campioanei este dorit de formații din Spania, Turcia și SUA, iar transferul său ar putea avea loc în cel mai scurt timp.

Claudiu Petrila reprezintă cel mai bun produs de export al clubului din Gruia, iar situația financiară complicată i-ar putea determina pe oficialii "feroviarilor" să accepte propunerile sosite pentru jucător.

Trei echipe se află în prezent în cursa pentru semnătura lui Petrila, Fenerbahce (Turcia), Osasuna (Spania) și FC Dallas (SUA). În plus, impresarul fotbalistului, Sergiu Bodea, susține că o decizie în privința internaționalului de tineret va fi luat cât de curând.

"Până la sfârșitul săptămânii, mai precis după returul din Conference League, vom avea o idee mai clară despre viitorul lui Claudiu", a spus impresarul fotbalistului pentru Playsport.

În actualul sezon, Claudiu Petrila a jucat în 10 partide pentru CFR Cluj, reușind să înscrie o singură dată, în returul cu Pyunik Erevan din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Per total, tânărul jucător are 12 goluri și 5 pase decisive în 80 de apariții în tricoul vișiniu.

Comenteaza