Petrila, pe lista lui Jose Mourinho la AS Roma: “Au fost la meciuri mai mulţi specialişti”

Petrila, pe lista lui Jose Mourinho la AS Roma: “Au fost la meciuri mai mulţi specialişti”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tânărul jucător al campioanei este monitorizat de mai multe cluburi din străinătate, însă pe adresa clubului din Gruia nu a sosit nicio ofertă concretă.

După revenirea din împrumutul de la Sepsi OSK, Claudiu Petrila a devenit jucător de bază atât sub comanda lui Marius Șumudică, cât și în mandatul lui Dan Petrescu.

Jucătorul de bandă s-a remarcat prin evoluțiile bune, reușind să înscrie și să ofere pase de gol. Evoluțiile sale nu au rămas neobservate, iar cluburi importante precum AS Roma sau campioana Franței, Lille, îl monitorizează.

“Au fost la meciuri mai mulţi specialişti de la cluburi din străinătate care l-au urmărit pe Petrila, dar şi pe alţi jucători de la noi.

Au fost scouteri din MLS , de la Roma, de la Lille şi de la alte cluburi. Dar în ziua de azi oamenii fac rapoarte, urmăresc un jucător de-a lungul mai multor meciuri şi apoi i se face o fişă.

E prea devreme să vorbim despre vreun transfer, despre sume. Petrila este un fotbalist talentat, care şi-a crescut mult nivelul în ultima perioadă. Dacă va continua să fie serios şi să aibă realizări probabil că va exista şi o ofertă. În acest moment nu există nimic de la nimeni”, a spus Bogdan Mara la Digisport.

În vârstă de 20 de ani, Claudiu Petrila a evoluat în 22 de partide în actualul sezon, a înscris 5 goluri și a oferit 3 pase decisive.

Comenteaza