Piloţii Napoca Team se pregătesc pentru Transilvania Rally

Piloţii Napoca Team se pregătesc pentru Transilvania Rally
Napoca Rally Team atacă podiumul în „raliul de casă", Transilvania Rally, iar piloţii echipei le-au făcut diferite recomandări turiştilor care vin la Cluj special pentru competiţia din acest weekend.

Aflat printre organizatori, Bogdan Marişca le-a transmis celor care vizitează oraşul în aceste zile să nu ocolească Grădina Botanică. „Le recomand tuturor ca în perioada în care se află la Cluj pentru Transilvania Rally să viziteze şi Grădina Botanciă. Amplasată în partea de sud a oraşului, pe o suprafaţă de 14 hectare, este una dintre cele mai frumoase din Europa. Aici se pot vedea o multitudine de plante de pe toate continentele, cu un plus pentru sere şi în mod special pentru cea de nuferi. Clar merită câteva ore pentru o plimbare", a spus Marişca. În schimb, Marco Tempestini a recomandat un restaurant japonez, în timp ce Toni Avram s-a referit la zona centrală, în special Piaţa Unirii.

Raliul va debuta azi, cu prezentarea festivă a echipajelor şi a automobilelor de concurs în Piata Unirii. Mâine este o zi dedicată în întregime publicului şi spectacolului. Superspeciala Făget revine si anul acesta, iar ca spectacolul să fie total, vor fi două treceri pe această probă mixta, una la lumina zilei, cu startul la ora 19:43 şi una noaptea, la lumina farurilor, cu startul la 22:06, între ele fiind programată o superspecială la Polus Center. În cea mai interesanta parte a Specialei Făget, unde poate fi urmărită evoluţia concurenţilor, atât pe asfalt, cat si pe macadam, va fi organizată o zonă pentru spectatori, cu spaţii de grătare. Sâmbătă sunt programate probele "de casă", care vor face, cu siguranţă diferenţa: clasicele probe de asfalt Tarniţa (de la Barajul Tarniţa până în Mărişel) şi Dângău (din Râşca până în Căpuşul Mic). Seara, spectacolul se mută în parcarea Polus Center, unde , de la ora 18:25 se va desfăşura o nouă probă super-specială care va şi închide raliul, iar festivitatea de premiere va avea loc la finalul acestei probe, de la ora 21:30.
În total Autoworld Transilvania Rally 2013 are programate 10 probe speciale, însumând 139,1 kilometri, lungimea totală a traseului măsurând 449,1 kilometri.

 

Comenteaza