Foto Planuri mari la Universitatea Cluj. Clubul pregătește trei transferuri importante

Planuri mari la Universitatea Cluj. Clubul pregătește trei transferuri importante
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa clujeană încearcă să obțină semnătura a trei jucători importanți, care să întărească defensiva.

După ce a bifat sosirile lui Dorin Codrea, Ovidiu Popescu și Vadim Rață, Universitatea Cluj pregătește trei mutări care să aducă un plus apărării. Pe lângă Iulian Cristea, jucător despre care a vorbit chiar președintele Radu Constantea, "studenții" pregătesc alte două mutări.

Este vorba despre Radu Boboc și Raul Opruț, anunță Fanatik. Primul este la bază fundaș dreapta, însă poate evolua și în flancul stâng și tocmai a retrogradat cu FC Voluntari, însă deocmadată nu a rezilitat contractul cu ilfovenii.

Crescut de Farul Constanța, Radu Boboc a mai trecut și pe la FCSB înainte de experiența de la FC Voluntari și a adunat 152 de meciuri în prima ligă, având în palmares un titlu și o Cupă a României.

Planuri mari la Universitatea Cluj. Clubul pregătește trei transferuri importante

Radu Boboc, foto: FC Voluntari

În schimb, Opruț este fundaș stânga și reprezintă chiar o soluție pentru echipa națională a României. În stagiunea precedentă, el a jucat la Hermannstadt, fiind împrumutat de la echipa belgiană Kortrijk.

După ce și-a făcut junioratul în Italia, la Chievo și Genoa, apărătorul lateral a mai trecut pe la Albissola. În Superligă, Opruț a jucat 125 de meciuri și a strâns și 4 apariții în tricoul României. 

Planuri mari la Universitatea Cluj. Clubul pregătește trei transferuri importante

Raul Opruț, foto: Hermannstadt

Comenteaza