Pleacă Sabău de la "U" Cluj? A salvat echipa de la retrogradare şi a dus-o în finala Cupei României

Pleacă Sabău de la "U" Cluj? A salvat echipa de la retrogradare şi a dus-o în finala Cupei României
| Foto: @ Razvan Pasarica / Sport Pictures

După ce Ioan Ovidiu Sabău a salvat Universitatea Cluj de la retrogradarea în Liga secundă şi a dus-o până în finala Cupei României, acesta ar fi pe picior de plecare, transmite ProSport. 

Sursele ProSport spun că fostul mare internațional român ar urma să poarte discuția decisivă cu Radu Constantea, președintele lui U, în cursul zilei de vineri, dar că decizia de a se despărți de „Șepcile roșii” ar fi fost luată în mare măsură.

Rezultatele obţinute de Sabău de când tehnicianul a ales să revină pe bancă după o pauză de 9 ani au fost au fost mult peste așteptări. Însă fostul internațional român preferă să plece în cazul în care conducerea nu-i va putea garanta investițiile necesare pentru a forma un lot puternic, cu care să atace obiective mai importante din sezonul următor.

„Sabău va discuta mâine (n.r. vineri) cu Constantea, pentru că vrea să fie cu inima împăcată. Din ce am înțeles, va pleca pentru că nu e convins de proiect pe mai departe.

A venit pentru fanii lui U, dar acum ar vrea să se dea la o parte dacă nu va fi asigurat un lot mai bun de fotbaliști, cu un obiectiv mai important. E vorba de ce fotbaliști vor fi păstrați și de ce jucători vor veni, pe ce salarii. Vrea performanță și dacă simte că nu va putea face asta, va pleca”, au mărturisit sursele Pro Sport

Radu Constantea speră să continue colaborarea cu Ioan Ovidiu Sabău

Înțelegerea dintre Universitatea Cluj și antrenor a fost valabilă până la finalul actualului sezon, însă președintele clubului își dorește ca tehnicianul să își reia locul pe bancă și din stagiunea următoare.

"Vom avea discuții, dar nu se pune problema ca dânsul să nu continue. Suntem extrem de mulțumiți de ceea ce a realizat și ne dorim să continuăm. Cred că și el vrea să rămână", a explicat Radu Constantea după meciul cu Sepsi din Cupă. 

Amintim că Ioan Ovidiu Sabău a preluat-o pe U Cluj în luna ianuarie, când formația ardeleană nu era sigură că va reuși să se salveze de la retrogradare, iar antrenorul s-a achitat cu brio de toate sarcinile sale și, în opinia multora, a depășit toate așteptările.

Citeşte şi: Discurs optimist al președintelui Universității Cluj, după eșecul cu Sepsi. Ce spune despre situația lui Sabău

Comenteaza