Pojar: “Mă bucur că fanii lui «U» nu m-au uitat”

Pojar: “Mă bucur că fanii lui «U» nu m-au uitat”
Kuban Krasnodar, echipa antrenată de Dan Petrescu şi de clujeanul Cristian Pojar, este adversarul ales de conducerea clubului “U” pentru inaugurarea Cluj Arena.

Unul dintre motivele pentru care a fost contactată echipa aflată acum pe locul 7 în prima ligă rusă este chiar prezenţa pe banca tehnică a lui Pojar, un adevărat simbol al clubului clujean. "Sunt impresionat de faptul că activitatea mea de la Cluj nu a fost uitată de veşnic minunaţii suporteri ai Universităţii nici după atâţia ani. Tot respectul domnului Florian Walter, care, deşi nu este clujean în certificatul de naştere, este «U»-ist în spirit şi atitudine şi a găsit resurse pentru a reinventa acest simbol. Pe 11 octombrie, Cluj Arena sper să fie un stadion plin, care să se bucure de această sărbătoare a Clujului", a declarat Pojar, pentru ziuadecj.ro

Acesta a vorbit şi în numele clubului rus: "Conducerea, staff-ul tehnic, precum şi jucătorii sunt onoraţi de invitaţia de a inaugura Cluj Arena, o investiţie mult aşteptată de iubitorii de sport din Cluj şi realizată exemplar de Consiliul Judeţean".

Luni, Pojar le-a oferit o masă jucătorilor de la Kuban, la câteva zile după ziua sa de naștere. În 19 august, Cristi a împlinit 44 de ani.

Clujeanul se află la Kuban de la începutul lui 2010. În primul campionat, antrenorii români veniți de la Unirea Urziceni au reușit să promoveze formația rusă în prima ligă, iar în actuala stagiune se află în prima jumătate a clasamentului după 21 de etape.

Ca antrenor, Cristi Pojar a fost angajat la mai multe cluburi din țară și din străinătate, dar ca jucător a evoluat pentru o singură formație de-a lungul întregii cariere: ”U” Cluj.

Comenteaza