Ponta, pe locul III la campionatul naţional de viteză în coastă

Ponta, pe locul III la campionatul naţional de viteză în coastă
Preşedintele PSD, Victor Ponta, copilot în campionatul de raliuri al pilotului clujean Edwin Keleti, a terminat al treilea la categoria la care s-a înscris, în etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă care a avut loc ieri la Sinaia. Ponta a concurat pe un automobil Mitsubishi Lancer Evo X, pe care a lipit un autocolant unde şi-a dezvăluit sponsorul - Daciana Sârbu.

 

Înainte de concurs, Ponta declara că ar fi mulţumit dacă ar termina cursa şi că speră să nu se întâmple ceva pe drum. El mai spunea că prin această participare a vrut să arate că poate să fie şi pilot chiar dacă "cineva" l-a criticat, spunând că este doar copilot.

De asemenea, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care a participat şi el la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia, s-a clasat pe locul al treilea ca categoria "I"- Automobile Istorice, după runda de duminică.

Vineri, la etapa a IX-a a campionatului, Tăriceanu a ocupat tot locul al treilea la aceeaşi categorie.

Pentru Călin Popescu Tăriceanu, cursa de la Sinaia nu a fost o premieră, el participând şi anul trecut la această competiţie, în timp ce Victor Ponta a concurat pentru prima dată la Campionatul Naţional de Viteză din staţiune.

De altfel, Ponta a declarat că cel care l-a convins să participe la această cursă a fost Tăriceanu.

Comenteaza