Pop-Puşcaş: Dan Canta să coboare în realitate

Pop-Puşcaş: Dan Canta să coboare în realitate
Şeful firmei de pază PP Protect, care asigură ordinea la stadionul din Gruia, i-a răspuns consilierului judeţean Dan Canta, după ce acesta a declarat că s-a simţit umilit la derby-ul CFR - "U".

"Domnul Dan Canta să coboare în realitate şi să vadă ce se întâmplă pe stadioane. Până acum stătea la tribuna VIP, iar de acolo nu se vede ce se întâmplă în peluze. El ar trebui să aibă respect faţă de oamenii care îşi fac treaba 6-7 ore în frig şi nu să-i denigreze. Măsurile pe care le-am luat noi la meciul cu Universitatea, şi la toate meciurile, de fapt, au fost pentru ca la Cluj să nu se întâmple ce s-a întâmplat la Ploieşti. Mă bucur că până la urmă nu au fost incidente, chiar dacă au existat tablouri sparte în zona coridoarelor comune, uşi rupte la toalete şi scaune distruse", a declarat Teodor Pop-Puşcaş, şeful PP Protect, pentru ziuadecj.ro.

Pop-Puşcaş a precizat că Dan Canta nu ar fi trebuit să critice atât de vehement societatea PP Protect, căreia îi este dator cu bani de doi ani, cu una din firmele sale aflată în insolvenţă.

În replică, Dan Canta a ţinut să precizeze că nu are datorii faţă de Pop-Puşcaş: "Chestiunea cu insolvenţa e o treabă, cu datoriile altă treabă. Pentru corecta informare, trebuie spus clar că eu nu am nici măcar un leu datorie faţă de acest domn. E regretabil ce a afirmat colegul meu. Rămân la părerea că nu e corect să umileşti pe cel care vine la tine în casă. Lucrurile se pot face şi civilizat. Nu cred că astfel de aberaţii se întâmplă pe vreun stadion din Europa".

Dan Canta şi Pop-Puşcaş sunt colegi atât în Consiliul Judeţean, cât şi în PSD.

La meciul CFR - "U", Dan Canta a fost nevoit să se descalţe la intrarea în peluză, pentru a fi controlat de angajaţii lui Pop-Puşcaş. Citeşte aici ce s-a întâmplat.

Comenteaza