Portari de Champions League la CFR II

Portari de Champions League la CFR II
Echipa secundă a CFR-ului are doi portari care au apărat în meciuri de Liga Campionilor.

CFR are şase portari în lot, dintre care trei sunt portughezi, iar conducerea clubului a decis ca doi dintre ei să se antreneze sub comanda lui Alin Minteuan, la echipa secundă. Este vorba de Nuno Claro şi de Edi Stăncioiu, adică tocmai portarii cu care CFR a câştigat două titluri şi cu care a abordat cele două campanii de Champions League.

"Acum avem patru portari în lot, Amadio este ultimul din echipa mare. Stăncioiu, aşa cum ştiţi, se pregăteşte cu echipa a doua. În ceea ce îl priveşte pe Nuno Claro, l-am respectat mereu, dar, în cariera jucătorilor, sosesc momente când rămân în afara lotului din cauza lipsei formei. Fotbalul este un sport dinamic, iar când ai alţi jucători mai buni, trebuie să faci loc. Nu sunt oferte pentru el, nici nu ştiu dacă ar mai putea să apară vreuna având în vedere că perioada transferurilor s-a încheiat. Nu ştiu cine va apăra, e treaba antrenorului", a declarat astăzi preşedintele Iuliu Mureşan.

Portarii din lotul lui CFR sunt internaţionalii portughezi Beto şi Daniel Fernandes, Mincă şi Amadio, la care se adaugă Stăncioiu şi Nuno Claro.

Comenteaza