Portarul CFR-ului are gânduri mari pentru anul viitor: "Unul din obiectivele mele este să ajung la EURO"

Portarul CFR-ului are gânduri mari pentru anul viitor: "Unul din obiectivele mele este să ajung la EURO"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Răzvan Sava a dezvăluit că își dorește să facă parte din lotul României pentru turneul final din Germania.

Om de bază de la sosirea lui Andrea Mandorlini, tânărul portar e titular incontestabil și la naționala de tineret, însă își dorește mai mult. După meciul cu Rapid, în care a "închis" din nou poarta, Răzvan Sava a anunțat că își dorește să facă parte din lotul echipei naționale pentru EURO 2024.

"Am vrut să închid poarta şi să nu iau gol. A fost un meci intens, suntem fericiţi că am câştigat… a fost egal, de fapt, dar cât o victorie, că ne-am calificat. Nu ştiam ce se întâmplă pe celelalte stadioane. Acum ne gândim la meciul cu FCSB.

Nici un derby nu e uşor. Cu toţii ne dorim să câştigăm acest meci, cu toţii vom juca bine. Unul din obiectivele mele este să ajung la naţională şi la EURO. Moldovan şi Târnovan sunt foarte buni, dar obiectivul meu este să ajung sus", a spus goalkeeper-ul, conform Orange Sport.

În actualul sezon, Răzvan Sava a strâns 22 de apariții în toate competițiile, iar în 7 dintre aceste meciuri nu a încasat vreun gol.

Pentru cele trei locuri destinate portarilor în lotul pentru EURO 2024, goalkeeper-ul CFR-ului se va lupta cu Horațiu Moldovan, Ionuț Radu, Ștefan Tîrnovanu, Marian Aioani sau Florin Niță.

Comenteaza