Portugalia a făcut show fără Ronaldo și a reușit setul în fața Elveției

Portugalia a făcut show fără Ronaldo și a reușit setul în fața Elveției
| Foto: fifa.com

Lusitanii s-au calificat spectaculos în sferturile de finală, în urma unei victorii cu 6-1.

Fără Cristiano Ronaldo printre titulari, Portugalia s-a distrat în ultima optime de finală a Campionatului Mondial din Qatar. Selecționata condusă de Fernando Santos a oferit o demonstrație de forță în fața Elveției, pe care a învins-o cu 6-1.

Goncalo Ramos a deschis scorul în minutul 17, iar până la pauză și veteranul Pepe a reușit să puncteze (33). Același Ramos a înscris din nou la 6 minute de la reluare (51), iar Raphael Guerreiro a majorat diferența (55).

După ce Manuel Akanji a reușit să marcheze pentru Elveția, Goncalo Ramos a reușit hat-trick-ul (67). Cristiano Ronaldo a intrat pe teren în minutul 73, însă nu el a fost cel care a închis tabela, ci fotbalistul celor de la AC Milan, Rafael Leao, care a înscris în prelungiri (90+2) pentru 6-1.

Așadar, Portugalia este ultima echipă calificată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, acolo unde va da peste surpriza Maroc.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza