Porumboiu: CFR Cluj poate pierde titlul la TAS. Paszkany l-a cumpărat pe Crăciunescu

Porumboiu: CFR Cluj poate pierde titlul la TAS. Paszkany l-a cumpărat pe Crăciunescu
CFR Cluj este campioana României cu o etapă înainte de finalul sezonului, dar poate pierde titlul la TAS din cauza propriului orgoliu. Tribunalul de la Lausanne va judeca pe fond cazul "U" - CFR şi este posibil să dea meci pierdut cu 0-3 pentru ambele echipe pe 10 iunie.

Bomba a fost lansată de Adrian Porumboiu, finanţatorul lui FC Vaslui, care crede că este posibil ca TAS să decidă, în cazul "U" - CFR, sancţionarea ambelor echupe cu meci pierdut cu 0-3.

Culmea este că CFR are posibilitatea să-şi retragă memoriul de la TAS, dar finanţatorul clubului, Arpad Paszkany, nu acceptă acest lucru. "Este o chestiune de principiu. Nu ne retragem recursul deoarece dorim să demonstrăm că avem dreptate", a precizat Arpad Paszkany.

În acest caz, dacă va pierde meciul cu Steaua, CFR va aştepta până în luna iunie pentru a afla dacă va câştiga, oficial, titlul, scrie realitatea.net.

Tot Porumboiu l-a atacat dur astăzi pe Paszkany, într-un interviu pentru gsp.ro, acuzând că finanţatorul clujenilor îl mituieşte pe şeful arbitrilor, Ion Crăciunescu, prin conturi deschise în insula Cayman.

 

Comenteaza