Posibila plecare a lui Walter de la "U", subiectul sportiv al zilei VIDEO

Posibila plecare a lui Walter de la
"Eu cred că Florian Walter nu va pleca de la Cluj, pentru că s-a ataşat de echipă şi de oraş", spune fotbalistul Sebastian Cojocnean, cel care a marcat golul Universităţii în deplasarea de la Piatra Neamţ. Reacţia sa vine după ce consilierul lui Walter, Ioan Mărginean, a dat de înţeles într-o şedinţă cu antrenorii de la juniori că finanţatorul ar urma să renunţe la "U".

Jucătorii Universităţii cred că finanţatorul Florian Walter nu va pleca din vară la Petrolul. Zvonul a apărut în presă încă din iarnă şi a fost întărit de o serie de afirmaţii făcute de consilierul său, Ioan Mărginean.

"Limoniu" a acuzat autorităţile locale că nu sprijină clubul. Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, i-a răspuns astăzi oficialului de la "U".

Ioan Mărginean, consilierul patronului Florian Walter, a dat de înţeles că omul de afaceri din Bucureşti ar putea renunţa la clubul Universitatea. "Să dea Dumnezeu să vină Abramovici, să vină un arab", a spus Mărginean la o întâlnire cu antrenorii de la juniori. Realitatea TV Cluj a difuzat ieri înregistrări în care consilierul lui Walter face predicţii sumbre despre viitorul Universităţii.

 

Comenteaza