Presa italiană: “Traore e dorit de Genoa, Napoli sau Roma”

Presa italiană: “Traore e dorit de Genoa, Napoli sau Roma”
Agenţia italiană de presă Datasport a notat că atacantul ivorian al CFR Cluj Lacina Traore (foto stânga) este sau a fost pe lista mai multor cluburi importante din Italia, precum AS Roma, Genoa sau SC Napoli.
Italienii au avansat şi suma pentru care oficialii CFR Cluj ar fi dispuşi să se despartă de tânărul şi capriciosul lor atacant: şase milioane de euro. “Traore are calităţi deosebite, dar există şi loc pentru îmbunătăţiri. Au existat oferte de 4,5 milioane de euro, dar au fost refuzate. Şefii de la Cluj vor cel puţin şase”, susţin jurnaliştii italieni. Conform datasport.it, Genoa, Napoli sau AS Roma îl urmăresc cu atenţie pe tânărul ivorian.

“Arsenal l-a dorit în trecut la echipă, iar Roma, Genoa şi Napoli l-au urmărit insistent”, mai notează sursa citată. Lacina Traore a fost titular în toate cele trei meciuri disputate în acest sezon de CFR Cluj în Liga Campionilor, reuşind să înscrie în jocul cu FC Basel, de la Cluj. Ivorianul a fost protagonistul a trei ratări uluitoare, şuturile sale lovind bara de două ori cu AS Roma şi o dată în partida cu Bayern Munchen. “Nu sunt supărat pe Traore. E unul dintre cei mai valoroşi jucători ai noştri şi se află în atenţia mai multor cluburi importante din Europa”, spunea Iuliu Mureşan, preşedintele campioanei, a doua zi după meciul cu Bayern.

(D.S.)

Comenteaza