Președintele CFR-ului se aștepta la parcursul bun din Superligă: "Rezultatele nu mi-au depășit așteptările"

Președintele CFR-ului se aștepta la parcursul bun din Superligă: "Rezultatele nu mi-au depășit așteptările"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Balaj a vorbit despre campania de achiziții din vară și despre modul în care noii jucători s-au integrat în cadrul lotului.

Înaintea actualului sezon, CFR Cluj a trecut prin schimbări importante, atât la nivelul băncii tehnice, unde Andrea Mandorlini l-a înlocuit pe Dan Petrescu, dar și în ceea ce privește lotul de jucători.

Mai multe piese importante din sezoanele trecute au părăsit formația din Gruia, fiind înlocuiți tineri români crescuți în străinătate sau cu fotbaliști sosiți în special din ligile inferioare din Italia.

Chiar dacă recunoaște că nu au existat prea multe informații despre noii "feroviari", Cristi Balaj susține că era convins de reușita campaniei de achiziții și de faptul că echipa va performa în cotinuare.

"Sincer, nu, rezultatele nu mi-au depășit așteptările. Chiar nu suntem surprinși, sunt jucătorii pe care i-am adus, corespund așa cu ceea ce am văzut în momentul în care îi urmăream. Știam ce profil de jucător căutăm, s-a muncit foarte mult în acestă vară, pentru că muncești și la plecări, nu doar la veniri, și acolo depus efort și atât de mult s-a muncit încât efectiv nu aveam timp, n-am avut răgazul necesar și n-am mai încercat să-mi consum energia în a încerca să lămuresc mass-media, opinia publică, oamenii de specialitate, că aducem jucători buni.

Îi înțelegem pe cei care spuneau că n-avem nicio șansă, că mai e puțin și vindem masa de masaj, că au fost și astfel de glume reușite, trebuie să recunosc, și atunci am zis că lăsăm să înceapă campionatul și o să vadă cei care urmăresc fenomenul care este valoare jucătorilor.

Am încercat să aducem vârfurile, chiar dacă nu am avut acces la nivelul cel mai înalt din anumite campionate, de exemplu din Italia, că au fost mulți jucători aduși de acolo, am încercat să aducem vârfurile de la fiecare echipă.

Și asta ne-a ajutat având în staff-ul tehnic sau colegi de-ai mei care au legături strânse cu fotbalul internațional și în special cu cel din Italia, oarecum ne-a fost facil, dar greu în schimb să-i urmărim, să-i identificăm, n-a fost ușor să-i convingem să vină la noi", a declarat Balaj la Sport Total FM.

Comenteaza