Președintele FRT: 50% din biletele vândute la Fed Cup sunt achiziționate de clujeni

Președintele FRT: 50% din biletele vândute la Fed Cup sunt achiziționate de clujeni
Confruntarea de Fed Cup dintre România și Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale, a stârnit interesul clujenilor, care s-au înghesuit în număr mare să-și achiziționeze bilete.

Președintele Federației Române de Tenis (FRT), George Cosac, a dezvăluit că aproape jumătate din biletele vândute au fost cumpărate de locuitorii municipiului.

"Am înțeles că din totalul de 7.500 de bilete vândute cam 50% sunt din Cluj, restul sunt din zone limitrofe și chiar de afară, deci interesul este enorm. Ca un mic secret, am făcut această mică proiecție. Fetele au câștigat opt meciuri până astăzi, până mâine de fapt, că mâine va fi rezultatul final, și am gândit că unul dintre cele mai importante meciuri va trebui să aibe loc la Cluj, pentru că aveți cea mai bună infrastructură", a declarat el într-o conferință de presă. 

În cursul zilei de sâmbătă, începând cu ora 13:00, au loc primele două meciuri de simplu, urmând ca cea mai bună jucătoare din fiecare echipă să joace împotriva jucătoarei numărul doi din echipa adversă.

Duminică, în cea de-a doua zi de competiție, se vor înfrunta, tot de la 13:00, mai întâi liderii celor două echipe, apoi numerele doi. Meciul de dublu va avea loc doar dacă scorul va fi egal, 2-2.

Prima confruntare este cea dintre Simona Halep (locul 3 WTA) și Karolina Pliskova (locul 13 WTA), după care Petra Kvitova (locul 9 WTA) va juca împotriva Monicăi Niculescu (locul 37 WTA).

Duminică Halep (locul 3 WTA) o va întâlni pe teren de Petra Kvitova (locul 9 WTA), în timp ce Karolina Pliskova (locul 13 WTA) se va bate cu Monica Niculescu (locul 37 WTA). 

În cazul în care se vor disputa meciurile de dublu, Andreea Mitu (locul 104 WTA)/ Ralura Olaru (locul 45 WTA la dublu) va juca cu Denisa Allertova (locul 59 WTA)/ Barbora Strycova (locul 41 WTA).

Comenteaza