Președintele Universității Cluj a confirmat interesul pentru un jucător de la Dinamo

Președintele Universității Cluj a confirmat interesul pentru un jucător de la Dinamo
| Foto: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Radu Constantea a recunoscut că echipa clujeană e interesată de serviciile unui fotbalist care s-a remarcat în actualul sezon.

O etapă din play-out îi mai desparte pe "studenți" de finalul sezonului sau de un posibil baraj european. Chiar și așa, clubul pregătește deja strategia pentru stagiunea următoare, iar un jucător de la Dinamo este pe lista Universității.

Este vorba despre Dennis Politic, mijlocașul în vârstă de 24 de ani, care a impresionat în ultimele luni. Interesul clubului clujean a fost confirmat chiar de președinte, care a anunțat că jucătorul să află pe o listă de achiziții.

"Este o listă mult mai lungă de potențiali jucători pe care îi analizăm, dar ei vor lua decizia. Îi avem pe cei de care cred că avem nevoie. Nu aș vrea să vă confirm.

Este o listă foarte lungă de sportivi. Este și Dennis Politic pe această listă. Dar vorbim despre o listă destul de lungă", a spus Radu Constantea pentru sportpesurse.ro.

Crescut în Anglia, Dennis Politic a revenit în România la începutul sezonului și a reușit 6 goluri și două pase decisive în 29 de prezențe în Superligă pentru Dinamo.

Comenteaza