Președintele Universității Cluj neagă interesul pentru Neagoe: "Nu știu de unde vin aceste știri"

Președintele Universității Cluj neagă interesul pentru Neagoe: "Nu știu de unde vin aceste știri"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Radu Constantea a recunoscut totuși că rezultatele din primele două etape nu sunt cele așteptate de conducerea clubului.

Imediat după demiterea lui Eugen Neagoe de la CS Universitatea Craiova, în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora antrenorul ar putea reveni la Universitatea Cluj, unde să îl înlocuiască pe Toni Petrea, cel care a obținut doar un punct în primele două etape din Superligă.

Radu Constantea, președintele clubului, a negat interesul pentru Neagoe și și-a exprimat sprijinul pentru actualul tehnician al echipei clujene, chiar dacă s-a declarat nemulțumit de rezultatele de până acum.

"Ce să vă zic? Acum, știți cum e, în ultimele trei săptămâni apar foarte multe știri care nu au legătură cu realitatea. Nu știu de unde vin aceste știri, nu au legătură cu nimic din ce se petrece în realitate. Se exagerează multe lucruri.

Obiectivul nostru este locul 7-9. Da, ne bazăm în continuare pe Toni Petrea. Cu siguranță ne-am fi așteptat la alte rezultate, dar au trecut alte două etape", a spus Constantea pentru iamsport.

Eugen Neagoe a pregătit Universitatea Cluj în perioada august - decembrie 2022 pentru ca în timpul sărbătorilor de iarnă să denunțe unilateral contractul și să plece la CS Universitatea Craiova. Modul în care a acționat atunci tehnicianul a fost considerat o jignire de către fani, dar și de către Emil Boc, care l-a cristicat dur pe Neagoe.

Comenteaza