Pretențiile lui Ianis Stoica la "U" Cluj: "Condiționa să fie titular"

Pretențiile lui Ianis Stoica la "U" Cluj: "Condiționa să fie titular"
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Apar detalii noi despre plecarea fostului atacant al Universităţii Cluj, Ianis Stoica. Antrenorul Neluțu Sabău declarase că plecarea acestuia a luat amploarea unei "telenovele" şi că a fost vorba despre "şmecherii ieftine".  

După mai multe scenarii și zvonuri, motivele ciudatei plecări ale lui Ianis Stoica de la Universitatea Cluj ies la iveală. Președintele ardelenilor, Radu Constantea, a povestit la Prima Sport că atacantul avea o atitudine neașteptată pentru un fotbalist tânăr.

„La Ianis Stoica a fost o situație foarte ciudată. Ianis oricum este un jucător un pic problematic. Cred că s-a adaptat foarte bine până în iarnă aici și a avut 6 luni foarte bune. Ulterior, sigur, cred că a fost influențat de o posibilă ofertă din Israel, cu o sumă foarte mare de salarizare și a luat o decizie de a nu se mai prezenta două zile la antrenament și după aceea a fost cumva deranjat de venirea lui Pănoiu. Și clar că era dificil să mai vină Ianis…

Puteam să îl blocăm până în vară și să facă parte din lot, dar era foarte greu să se întoarcă în vestiar și să mai joace, ținând cont că Neluțu are niște principii foarte sănătoase, așa că am decis și uman, pentru jucător, dar și pentru club, din punct de vedere al situației financiare, că mai trebuia să-i plătim salarii până în vară și nu ne puteam folosi de el.

Așa că am avut cu FCSB un dialog și am negociat o sumă pentru a încheia cu acest împrumut. Oricum avea probleme aproape la fiecare jucător under. Și când a venit Silaghi a avut un pic de probleme, condiționa să fie titular”, a povestit Radu Constantea citat de prosport.ro

Ianis Stoica (21 de ani) a fost prezentat luna aceasta la Hermannstadt. Atacantul s-a despărțit recent de FCSB și a putut semna din postura de jucător liber cu echipa din Sibiu. Ianis Stoica a fost împrumutat la "U" Cluj, însă a vrut să plece la Beer Sheva, transferul a căzut și a refuzat să se mai antreneze. S-a întors apoi la FCSB, s-a pregătit la baza de la Berceni, apoi a apărut varianta Hermannstadt, echipă care l-a prezentat oficial.

Comenteaza