Primăria analizează contractul prin care clubul a fost cedat către Florian Walter

Primăria analizează contractul prin care clubul a fost cedat către Florian Walter
Primarul Emil Boc va conduce comisia municipalităţii care urmează să analizeze contractul prin care pachetul majoritar al Universităţii Cluj a trecut, în 2009, de la Consiliul Local Cluj-Napoca la Florian Walter (foto).

În aceeaşi tranzacţie a fost implicată şi marca „U" Cluj, deţinută de către primărie. Anamaria Prodan susţine că actuala societate poate deţine marca, în conformitate cu contractul, până în 2013.

Boc a anunţat din nou că va face „tot ce e legal posibil" pentru a ajuta clubul „U", proaspăt mutat la Buzău, şi a dat exemplul CFR drept management profesionist: „Personal, n-am avut nici un angajament de atribuire a unor contracte către conducători de la „U". Şi cei de la CFR cred că au avut cheltuieli pentru că nu e uşor să ajungi în Champions League, dar nu am auzit nicio delaraţie în presă prin care era acuzată municipalitatea să nu-i sprijine. Cred că aici se vede diferenţa între Champions League şi un altfel de comportament", a spus primarul oraşului.

În schimb, consilierul local, Mircea Jorj, a cerut ca primăria să fie informată asupra modului în care echipa se va muta la Buzău şi şi-a manifestat antipatia faţă de Anamaria Prodan. "Nu o mai suport pe această individă! Doamnă, domniţa, sau cum să îi spun, care jigneşte un simbol al Transilvaniei. Nu se poate duce cu brandul "U" la dânsa în dormitor sau altundeva. Nu este posibil ca la club să se facă business-uri cu tot felul de persoane care vin la Cluj pentru că li s-a promis nu ştiu ce, iar apoi să ne jignească. Chiar dacă suntem acţionari majoritari trebuia să fim informaţi asupra demersurilor de mutare a echipei la Buzău", a spus Jorj.

(D.A.)

 

Comenteaza