Video Primăria vrea în continuare Sala Sporturilor "Horia Demian": "E lipsă de voință din partea unor oameni"

Primăria vrea în continuare Sala Sporturilor "Horia Demian": "E lipsă de voință din partea unor oameni"

În contextul achiziției sălii OH, primarul a vorbit și despre o mai veche dorință a sa.

Municipalitatea pregătește achiziția unei săli de sport, însă visul lui Emil Boc rămâne Sala Sporturilor "Horia Demian". Edilul își dorește o infrastructură sportivă cât mai puternică și speră că Guvernul va renunța cât mai rapid la dorința de a păstra clădirea în propriul patrimoniu.

"Noi, ca oraș, facem cea mai sănătoasă investiție, investiția în sport. Ajutăm oamenii să trăiască mai mult și mai sănătos. Trebuie să îi scoatem și pe copii mai mult la sport. Sala pe care o cumpărăm acum e de dimensiunea Sălii Horia Demian.

Nu are gradenele, dar se pot desfășura competiții. O vom folosi și pentru sportul de masă, dar și pentru cel de performnață. O infrastructură de anvergură oferă șanse de a atrage competiții sportive de anvergură.

Sala Horia Demian se prăbușește sub ochii noștri și ai Ministerului care o ține în brațe fără să o modernizeze. Vrem să investim în climatizare, în suprafața de joc. Avem un blocaj acolo.

E lipsă de voință din partea unor oameni. Sper că va trece această mentalitate și descentralizarea va deveni reală", a spus Emil Boc la ZIUA Live.

Comenteaza