Foto Primarul Clujului, mesaj către U-BT: "Felicitări pentru parcursul european de excepție!'' / 10.000 de fani în tribune

Primarul Clujului a felicitat echipa de baschet masculin U-BT, chiar dacă aceasta nu s-a calificat în careul de ași Basketball Champions League. 10.000 de fani i-au încurajat pe clujeni la BT Arena. 

''Chiar dacă nu ne-am calificat, FELICITĂRI
 
U-BT Cluj-Napoca pentru parcursul european de excepție din acest an și pentru momentele de magie din Sala Polivalentă BTArena!! Bravoo suporterilor „U” Cluj și publicului clujean pentru susținere și atmosfera incendiară oferită echipei noastre! Haide „U”!

Meciul decisiv din această seară a fost adjudecat de oaspeții de la MHP RIESEN Ludwigsburg, aceștia mergând mai departe în careul de ași Basketball Champions League. 73-79 a fost scorul din această seară. Echipa noastră a fost împinsă de la spate de 10.000 de suporteri înfocați, însă defensiva adversarilor a fost la înălțime.

Mult succes în competiția internă pentru următoarele meciuri! Putem spera anul viitor la un parcurs european cel puțin la fel de bun!'', a declarat ediliul Emil Boc. 

Amintim că, anul acesta, U-BT primește în jur de 300.000 de euro, bani nerambursabili, de la municipalitate. 

Etichete
Comenteaza