Primarul crede în victoria "studenților" cu Poli Iași: "Câștigăm, dar nu va fi ușor"

Primarul crede în victoria "studenților" cu Poli Iași: "Câștigăm, dar nu va fi ușor"
| Foto: ZIUA de Cluj

Emil Boc e de părere că Universitatea va reuși să obțină prima victorie a sezonului pe teren propriu, contra nou-promovatei.

Dezamăgit de deznodământul meciului de la Sibiu, unde "studenții" au fost egalați la ultima fază, primarul așteaptă un succes împotriva Politehnicii Iași. Boc e convins că elevii lui Sabău sunt superiori adversarilor, însă îndeamnă la concentrare înaintea jocului.

"E păcat de cadoul făcut Sibiului. Punctele erau atât de necesare, să nu regretăm mai încolo că le puteam avea atât de ușor. Ora de duminică e imposibilă, nu am mai întâlnit așa ceva. Va fi un meci greu, Iașiul are un lot solid, e o echipă care nu trebuie subestimată.

Universitatea e peste ei la toate capitolele. Câștigăm, dar nu va fi ușor. Mi-aș fi dorit să câștigăm la Sibiu, am fost atât de aproape. Nu pot fi de acord cu păstrarea rezultatului, când poți face 3-1 sau 4-1. Trebuie să avem mentalitate de nemți.

Sunt convins că Neluțu Sabău știe ce să le ceară băieților. Echipa e solidă, demonstrează că poate juca de la egal la egal cu oricine. Deci haideți să fim optimiști!", a declarat primarul la ZIUA Live.

Partida dintre Universitatea Cluj și Poli Iași se va disputa duminică, 3 septembrie, de la 13:30.

Comenteaza