Video Primarul nu crede că Ioan Ovidiu Sabău va pleca de la "U" Cluj: "Nu am fost informat despre o asemenea ipoteză"

Primarul nu crede că Ioan Ovidiu Sabău va pleca de la "U" Cluj: "Nu am fost informat despre o asemenea ipoteză"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Emil Boc e de părere că antrenorul "Șepcilor roșii" va dori să continue muncă începută în iarnă, când a preluat echipa clujeană.

Cu Ioan Ovidiu Sabău la conducere, Universitatea Cluj și-a asigurat menținerea în Superligă și a disputat finala Cupei României, pe care a pierdut-o dramatic, la loviturile de departajare.

După meci au apărut informații conform cărora antrenorul nu ar mai dori să continue, însă primarul crede că sentimentele care îl leagă pe Sabău de club vor duce la continuare colaborării.

"Am comunicat cu el imediat după meci printr-un mesaj. Nu am discutat nimic despre așa ceva și nici nu am fost informat despre o asemenea ipoteză. Nu comentez și nu cred că este o știre. Îmi doresc ca Neluțu Sabău să continue.

Știu că e un om responsabil și știe că munca este grea în continuare, încă cunoscând ADN-ul lui de clujean adevărat cât timp va avea putere va fi alături de culori. Nu am discutat cu nimeni acest aspect și nu pot să pun mai multe", a spus Emil Boc la ZIUA Live.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza