Primele două transferuri pentru "U" BT Cluj - Napoca

Primele două transferuri pentru
Echipa masculină de baschet "U" BT Cluj - Napoca a reuşit transferul a doi jucători: Tudor Jucan şi Andrei Mandache.

 

"Am venit la Cluj cu gânduri mari, cu dorinţa de a câştiga campionatul alături de o echipă cu mare tradiţie în baschetul românesc. Îmi doresc ca suporterii să vină în număr cât mai mare alături de echipă şi să o încurajeze. Suporterii de la Cluj sunt unii dintre cei mai fanatici din România. Referitor la echipa naţională, la fel ca în fiecare vară, ne aşteptăm la o evoluţie cât mai buna, care sa ne dea speranta la calificare", a spus Andrei Mandache


"Mă bucur că după 10 ani am revenit acasă, la Cluj. Eu am plecat de la Cluj când am încheiat junioratul, câştigând 4 titluri la acest nivel, iar acum după 10 ani am ocazia de a juca şi pentru echipa de seniori. Am venit cu gândul de a câştiga trofee, de a juca cât mai bine atât în campionat, cât şi în Cupa României şi în cupele europene. La echipa naţională sper să jucam cât mai bine şi, de ce nu, să ne calificăm, eu zic că avem şanse pentru că avem un lot de jucători experimentaţi, jucători de valoare", a declarat Tudor Jucan pentur site-ul oficial al clubului.

 

Andrei Mandache joacă pe postul de conducător de joc şi în trecut a mai evoluat la CSM Oradea, în NCAA la Winchedon Massachusetts, CSU Cuadripol Braşov, CS Otopeni, Steaua, Gaz Metan Mediaş, Keravnos Strovolou (Cipru).

Tudor Jucan joacă pe poziţia de extremă şi în trecut a mai evoluat la BC Mureş, Gaz Metan Mediaş.

 

Bugetul e nestabilit 

Preşedintele executiv la "U" BT Cluj - Napoca a vorbit despre bugetul echipei pentru sezonul viitorâ.

"Momentan încă nu avem buget. Sunt doar discuţii. Ştiu că ceea ce se doreşte este la nivel mare. Acum conturăm bugetul pentru că a mergem pe trei fronturi. Aceasta înseamnă cheltuieli multe, suplimentare şi înseamnă şi o echipă competitivă din toate punctele de vedere, adică rotaţia pe care am avut-o până acum, de şapte, opt jucători de bază trebuie să ajungă la zece jucători", a spus Cristescu

Încă nu s-a stabilit locul unde echipa clujeană va face perioada de pregătire. În prima partea a acestei perioade vor lipsi Cătălin Baciu şi Mihai Silvăşan care sunt convocaţi la echipa naţională şi se vor întoarce abia pe data de 27 iulie.

 

 

 

 

Comenteaza