Primera Division: Real Madrid a pierdut deplasarea cu Valencia

Primera Division: Real Madrid a pierdut deplasarea cu Valencia
Real Madrid a fost învinsă cu 1-2 în deplasarea de la Valencia, miercuri, într-o restanță din etapa a 16-a din Primera Division.

Valencia a deschis scorul prin italianul Zaza (5), care a preluat cu dreptul o centrare a lui Munir, iar apoi a reluat-o cu stângul în poarta lui Navas. 4 minute mai târziu, Orellana a făcut 2-0 pentru "lilieci" din pasa aceluiaș Munir (9).

Către finalul primei reprize, "galacticii" au redus din handicap prin Cristiano Ronaldo (44), portughezul marcând cu capul după o centrare a lui Marcelo. În partea secundă, însă, Realul nu a găsit drumul spre egalare, iar trupa lui Zidane bifează al doilea eșec din La Liga.

Real Madrid este pe primul loc în campionat, cu 52 puncte, cu un avans de un singur punct față de rivala Barcelona. Valencia este pe 14, cu 26 puncte.

VALENCIA - REAL MADRID 2-1 (2-1)

Au marcat: Zaza (5), Orellana (9)/ Cristiano Ronaldo (44)

Cartonașe galbene: Zaza, Munir, Perez, Mangala/ Carvajal

Valencia: D. Alves - Gaya, Mangala, Garay, Cancelo - Perez, Parejo - Nani (Siqueira 39), Orellana (Soler 56), Munir - Zaza (Suarez 73)

Antrenor: Salvador Gonzales Marco

Real Madrid: K. Navas - Marcelo, Varane (Nacho 73), S. Ramos, Carvajal - Kroos, Modric (Vasquez 76), Casemiro - C. Ronaldo, Benzema, James (Bale 62)

Antrenor: Zinedine Zidane

Locație: Estadio de Mestalla, Valencia

Comenteaza