Primul antrenor care recunoaște discuțiile cu "U" Cluj: "Am fost sunat de o persoană apropiată clubului"

Primul antrenor care recunoaște discuțiile cu "U" Cluj: "Am fost sunat de o persoană apropiată clubului"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Conducerea echipei clujene este în căutarea unui nou tehnician, iar un fost internațional de află pe lista "studenților".

Despărțirea de Ioan Ovidiu Sabău a dat start căutărilor următorului antrenor al Universității Cluj, iar Viorel Moldovan este primul tehnician care admite interesul formației din Superligă. Fostul atacant a dezvăluit că a fost contactat de către un apropiat al clubului pentru a demara discuții.

"Am fost sunat de o persoană apropiată clubului U Cluj, care m-a întrebat dacă aş fi interesat să preiau banca tehnică, în cazul în care Ioan Ovidiu Sabău nu va mai continua.

I-am spus că din partea mea există disponibilitate, iar dacă U Cluj sunt interesaţi de serviciul meu, ne putem aşeza la masă pentru a discuta anumite aspecte în profunzime. Să vedem dacă ajungem la un numitor comun.

Mi s-a spus că voi fi contactat de către oficiali, dar nu s-a întâmplat până în momentul de faţă. Acum câteva zile (n.r. - când a vorbit cu acea persoană), când Neluţu nu luase decizia, iar cei de acolo o aşteptau.

Cu U Cluj am discutat de multe ori. Şi înainte de Neluţu Sabau am vorbit. Chiar am discutat cu unul dintre colaboratorii lui Neluţu, Sandu Tărbârcă, şi cam ştiu tot ce se întâmplă la Cluj, de lot, de tot, pentru orice caz. Nu pot duce la discuţii nepregătit.

Da, cunoscut toate mişcările, am toate datele. Eu 2017 şi înainte de 2017, a fost varianta U Cluj pentru mine. Atunci era Walter patron. Echipa retrogradase. Dar nu am mai ajuns. Clujul m-a atras tot timpul, sunt aproape de Bistriţa, 125 de km. Un oraş frumos. Echipa copilăriei mele. Mergeam foarte des la meciurile lui U Cluj.

Un oraş care mă încântă. Pentru mine, foarte important este mediul, locul unde mă duc. Eu sunt o persoana care vrea să simtă susţinere, afecţiune, ca să pot da foarte mult. Să fiu bine venit.

Chiar am primit foarte multe mesaje din partea prietenilor mei din Cluj, care mi-au spus că aşteaptă cu braţele deschise, dacă va fi. Nu se ştie ce se va întâmpla. Eu nu am vrut discut, am vrut să evit. Dacă se leagă ceva, bine. Dacă nu, la fel de bine. Vedem ce se va întâmpla", a spus Viorel Moldovan la Orange Sport.

În vârstă de 50 de ani, fostul internațional a trecut de-a lungul carierei pe la FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, România U21, Auxerre, Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești.

loading...
Comenteaza