Primul “derby de România” pentru noul “U” Mobitelco

Primul “derby de România” pentru noul  “U” Mobitelco
Elevii lui Niksa Bavcevic au pornit ca “din tun” în noua ediţie a Diviziei A şi, sunt alături de CSM Oradea, pe primul loc în clasament, cu maximum de puncte în patru etape. Mâine, în Sala Sporturilor “Horia Demian” vine CSU Ploieşti, eterna rivală prahoveană care, în acest sezon, s-a înclinat deja o dată, contra celor de la BC Mureş. Partida începe de la ora 19:00, în direct la Digisport.

Clujenii au apucat să-şi facă o "încălzire" serioasă pentru derby-ul de azi în etapa trecută, când au trecut de BC Timişoara, chiar în Banat, după un meci pe care l-au controlat aproape perfect din punct de vedere tactic. Antrenorul Niksa Bavcevic e conştient şi el e intensitatea la care să joacă meciurile Cluj - Ploieşti şi a făcut un apel inedit către fani: nimeni nu stă jos până când "studenţii" marchează primul coş! "Sper ca suporterii să umple sala şi să ne încurajeze frenetic. Aş vrea să îi mai rog ca de acum înainte la fiecare meci de pe teren propriu să stea în picioare până când vom marca primul coş. Este noul pact între jucători şi fani", a spus Bavcevic. Acesta prevede un meci disputant, mai ales sub cele două panouri. "Au jucători români foarte buni, Sziijarto, Stănescu, Burlacu, dar şi străini. Am lucrat cu Stănescu la Steaua şi cu Vladimir Tica in Belgia. Sunt bucuros că am lucrat cu el, este un jucător foarte bun şi o persoana deosebită. Va fi un meci foarte disputat sub panou. Ne vom bate cu pivoţii lor la recuperări, sunt foarte puternici. Cheia jocului va fi lupta sub panou", a spus Bacevic. În aceste condiţii, va fi foarte intereant de urmărit duelurile dintre Hallik, Todorovic, Baciu, pe de-o parte, şi Burlacu, Tica şi Stănescu, în cealaltă tabără. De asemenea, la cum s-au disputat ultimele jocuri, un alt duel important se anunţă cel dintre Nikolov şi Hargrove, bulgarul fiind clar omul în formă.

Partida dintre "U" Mobitelco şi CSU Ploieşti se va disputa mâine, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor "Horia Demian", urmând să fie transmisă în direct de Digisport. Prima angajare a partied va fi făcută de căpitanul handbalistelor de la "U" Jolidon, Mihaela Ani Senocico.

 

Etichete
Comenteaza