Primul test pentru Universitatea în Antalya. „Studenţii" joacă astăzi cu Cernomoreţ Odessa

Primul test pentru Universitatea în Antalya. „Studenţii
Echipa ucraineană, Cernomoreţ Odessa, clasată pe locul cinci în prima ligă, la doar şase puncte de Şahtiorul lui Mircea Lucescu, este prima adversară a Universităţii Cluj în cantonamentul din Antalya. Partida se va disputa azi, în staţiunea Side, de la ora 17:00.

La doar patru zile după ce au început cantonamentul din Antalya, jucătorii Universităţii vor avea ocazia unui prim test. Adversarul nu e deloc de neglijat. Cernomoreţ Odessa e o echipă calificată în „primăvara" Europa League, după ce a ocupat locul doi într-o grupă din care au mai făcut parte Ludogoreţ Razgrad, PSV Eindhoven şi Dinamo Zagreb. Ucrainienii au acumulat locul doi, cu zece puncte, în seria câştigată surprinzător de uşor de Ludogoreţ, iar în turul următor va întâlni Olympique Lyon, fosta campioană a Franţei. Pentru Mihai Teja va fi prima ocazia să-şi vadă la lucru echipa întărită considerabil în primele săptămâni ale noului an şi e de aşteptat ca antrenorul să miezeze pe noile achiziţii, inclusiv pe Gabriel Machado, ultimul venit în tabăra „alb-negrilor".

Pe lângă testul cu Cernomoreţ, „studenţii" mai au stabilite încă cinci amicale şi, conform anunţului făcut pe site-ul oficial, se încearcă perfectarea a încă două jocuri.

Programul stabilit până acum  e următorul:

27 ianuarie, ora 15:00: Universitatea Cluj - FSV Frankfurt (Germania, II)
31 ianuarie: Universitatea Cluj - Hajduk Split (Croaţia, I)
3 februarie: Universitatea Cluj - FK Radnicki Nis (Serbia, I)
Dată nestabilită: Universitatea Cluj - Wiener Neustadt (Austria, I)

 

Etichete
Comenteaza