Probleme de lot pentru CFR înainte de meciul cu Ceahlăul VIDEO

Probleme de lot pentru CFR înainte de meciul cu Ceahlăul VIDEO
Probleme în atac pentru CFR, înaintea meciului cu Ceahlăul, pe care trebuie să îl câştige pentru a rămâne în lupta pentru titlu. Pantelis Kapetanos şi Liviu Ganea sunt accidentaţi, astfel că singurul vârf de atac valid a rămas brazilianul Ronny.

Antrenorul Ioan Andone nu îl va avea la dispoziţie pe Pantelis Kapetanos, nerefăcut, dar nici pe Liviu Ganea, care a suferit o ruptură musculară în partida cu Concordia Chiajna, aşa încât sarcina de a marca goluri la Piatra Neamţ cade în responsabilitatea lui Ronny. Probleme şi în linia mediană pentru CFR: doi închizători vor lipsi contra Ceahlăului: Celestino este accidentat, iar Gabi Mureşan, suspendat. Andone speră totuşi ca CFR să învingă pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

"Întâlnim o echipă Ceahlăul tânără, foarte tânără, cred cea mai tânără din Divizia A, cu foarte mulţi jucători locali şi crescuţi la echipa a doua, titulari acum la echipa întâi. Sper să reacţionăm pozitiv", spune antrenorul Ioan Andone.

Partida dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi CFR Cluj este programată azi, de la ora 21:30 şi va fi transmisă în format livetext pe site-ul ziuadecj.ro.

 

Comenteaza