Probleme pe Arena Națională înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj / Peste 50.000 de oameni pe stadion

Probleme pe Arena Națională înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj / Peste 50.000 de oameni pe stadion
| Foto: wikimedia.org

Înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj, se pare că organizatorii de pe Arena Națională se confruntă cu o problemă neașteptată, mai ales că asistenţa ar putea ajunge la 50.000 de spectatori. 

Acesta este partida în care ”roș-albaștrii” vor primi trofeul de campioni, iar fanii au luat cu asalt casele de bilete. Până la această oră s-au vândut 49.000 de tichete și se poate bate recordul de asistență pe cel mai mare stadion al țării, a transmis fanatik.ro

Așadar va fi nebunie la partida FCSB – CFR Cluj, din etapa a 9-a a play-off-ului din SuperLiga, programată sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:00. Pe fondul unei asistențe uriașe, organizatorii de la Arena Națională se confruntă cu o problemă uriașă.

Din informațiile FANATIK, sunt probleme cu turnicheții de la stadion și astfel accesul în tribunele Arenei Naționale s-ar putea face fără ajutorul acestui sistem. Organizatorii vor trebui să se descurce cum pot, dar situația nu este deloc roz.

Cum pe cel mai mare stadion sunt așteptați în jurul a 50.000 de oameni, există posibilitatea ca la porțile de acces să se formeze cozi și de aici nu mai este decât un singur pas până la îmbulzeală, mai scrie sursa citată. 

Arena Națională, cunoscută și ca Stadionul Național, este un stadion de fotbal din București, România, pe care se dispută în general meciurile echipei naționale de fotbal, finala Cupei României și meciul din Supercupa României, iar din aprilie 2015 găzduiește și meciurile clubului FCSB. 

Cu o capacitate de 55.635 de spectatori, este cel mai mare stadion din țară și primul stadion de elită UEFA din România, succedat de Cluj Arena. 

Comenteaza