Problemele de pe Arena Națională mută partida Steaua - FC Botoşani la Cluj

Problemele de pe Arena Națională mută partida Steaua - FC Botoşani la Cluj
Din cauză că Arena Națională din Capitală nu deține avizul pentru securitate în caz de incendiu, partida dintre Steaua şi Botoşani, programată în acest weekend, se va disputa la Cluj-Napoca.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri seară, pe site-ul oficial, că meciul Steaua - FC Botoşani, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, se va disputa la Cluj-Napoca, Arena Naţională neavând autorizaţie de securitate la incendiu.

"Având în vedere adresa emisă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov către Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că Stadionul Arena Naţională nu a obţinut autorizaţie de securitate la incendiu (...)LPF dispune schimbarea stadionului şi a localităţii de disputare a jocului dintre FC Steaua Bucureşti şi FC Botoşani, în sensul desfăşurării meciului pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, ziua şi ora de începere a jocului rămânând neschimbate", se arată în comunicat.

Principalul motiv pentru care Naţional Arena nu a primit avizul ISU este reprezentat de faptul că parcarea de sub Tribuna 1 nu are prevăzute ieşiri în caz de incendiu, accesul făcându-se doar prin intermediul lifturilor.

Comenteaza