Propunere din online: Anamaria Prodan să fie declarată persona non-grata

Propunere din online: Anamaria Prodan să fie declarată persona non-grata
Propunerea de a o declara pe Anamaria Prodan, preşedinta clubului Universitatea, persona non-grata în Cluj vine la iniţiativa jurnalistului Radu Neag.

Am şi eu o sugestie, cred că legea o poate impune fără probleme, la tot scandalul creat la Cluj de o piţipoancă, în adevăratul sens al cuvantului, tupeista şi nesimţita, fără a-mi face griji că o jignesc: Anamaria Prodan să fie declarată persona non grata în capitala Ardealului. Punct", a scris Radu Neag într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook.

Postarea a stârnit reacţii în mediul virtual, iar un alt jurnalists s-a gândit să pună ideea în practică, fapt pentru care a pornit e petiţie de strângere de semnături în acest scop.

"Mi-am însuşit îndemnul lui Radu şi am decis sa actionez. Mi-am scos autorizaţie de la Primărie şi, începând de mâine de la ora 11, vă aştept pe strada Eroilor, lângă cofetăria Carpaţi, să semnaţi pentru a o declara persona non-grata în capitala Ardealului pe Anamaria Prodan", scrie pe blogul personal jurnalistul Liviu Alexa

 

Comenteaza