Răchită, Petrolul Ploieşti, după remiza împotriva CFR Cluj: Clujenii sunt favoriţii la titlu

Răchită, Petrolul Ploieşti, după remiza împotriva CFR Cluj: Clujenii sunt favoriţii la titlu
Antrenorul Petrolului Ploieşti, Valeriu Răchită, este mulţumit de rezultatul elevilor săi în meciul din Gruia împotriva CFR Cluj, terminat la egalitate, 1-1, şi laudă prestaţia clujenilor, despre care spune că sunt principalii favoriţi la titlu în campionatul din acest an.

"Sunt mulţumit de rezultat, e obţinut cu muncă multă şi puţine şanse, pe terenul uneia dintre principalele candidate la câştigarea campionatului. Am jucat cu Vaslui, cu Dinamo, cu Rapid, şi CFR e cea mai puternică echipă. Sunt cei mai bine organizaţi şi din punctul meu de vedere sunt principalii favoriţi la câştigarea titlului", a spus Răchită după meci, pe Digi Sport.

„E un punct obţinut pe terenul principalei favorite la titlu. Mă bucur că am reuşit să ne reabilităm după umilinţa cu Dinamo. Opt puncte e un bilanţ promiţător pentru o nouă promivată. Nu vom fi avocaţii nici unui arbitru care greşeşte. Să fie judecat dacă a greşit, aşa cum sunt judecaţi şi jucătorii", a adăugat el.


CFR Cluj a remizat duminică pe teren propriu împotriva nou-promovatei Petrolul Ploieşti, scor 1-1. Vezi meciul în format livetext.

Comenteaza