Rada, spre Apoel Nicosia: "M-au monitorizat de mai mult timp"

Rada, spre Apoel Nicosia:
Fundaşul CFR-ului, Ionuţ Rada, intră în iarnă în ultimele şase luni de contract şi n-a primit nici o propunere de prelungire a angajamentului.

Ionuţ Rada nu duce lipsă de oferte şi ar putea semna un contract cu Apoel Nicosia, din Cipru. Echipa din insulă l-a vrut încă din vară, dar CFR-ul s-a opus mutării. Fotbalistul intră în ultimele şase luni de contract cu echipa clujeană şi n-a primit nici o ofertă de a-şi prelungi angajmanetul, iar Apoel Nicosia îl poate achiziţiona pe o sumă modică sau chiar gratis. "Nu ştiu ce voi face, eu mi-aş dori să rămân în Cluj, mă simt foarte bine aici, îmi place oraşul, am trăit o perioadă frumoasă din carieră aici, dar nu am primit deocamdată nici o ofertă de la CFR. M-au sunat şi alte echipe, s-au interesat de situaţia mea, dar nu ştiu sigur ce voi face. Apoel m-a monitorizat mai mult timp, mă urmăresc de ceva vreme", a explicat Rada pentru ZIUA de CLUJ. Rada (31 de ani) a avut o ofertă clară pe masă în vară de la Apoel Nicosia, echipă antrenată la vremea respectivă de Paulo Sergio, fost antrenor la CFR Cluj. Portughezul a fost demis între timp, dar Rada a rămas în atenţia clubului şi ar putea ajunge din iarnă în Cipru. 

Recent, preşedintele clubului ceferist, Iuliu Mureşan, a anunţat că e nevoie de o întinerire a echipei. „Trebuie făcute schimbări, avem nevoie de jucători tineri şi vom încerca o întinerire a lotului", a explicat oficialul „feroviarilor".

 

Etichete
Comenteaza