Raliul Argeşului a fost anulat. Piloţii clujeni: "e o decizie corectă"

Raliul Argeşului a fost anulat. Piloţii clujeni:
Decizia Federaţiei Române de Automobilism Sportiv de a anula Raliul Argeşului este una "dureroasă, dar corectă şi necesară", cred piloţii de la Napoca Rally Academy. Etapa, a patra din campionat, ar fi trebuit să aibă loc pe Transfăgărăşan.
">

"Din punct de vedere sportiv nici pe noi nu ne încântă anularea unei etape. Dar anularea Raliului Argeşului a fost o decizie corectă", arată Marco Tempesta. El spune că organizarea unui raliu "pe acele drumuri" nu era posibilă. "Probele de lângă lacul Vidraru sunt unele dintre cele mai frumoase din ţară. Dar era clar că suprafaţa probelor nu era propice pentru un raliu. Sper ca acesta să fie începutul unui nou drum în abordarea curselor din România", a arătat şi Bogdan Marişca.
Raliul Argeşului ar fi trebuit să aibă loc în 17 şi 18 iunie, dar Biroul Federal al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a decis aseară să anuleze etapa după ce comisia de raliuri a constatat că "nu se respectă graficul lucrării de asfaltare angajat de organizator iar deficienţele constatate anterior nu au fost remediate în timp util", conform unui comunicat al Napoca Rally Academy.

Comenteaza