Rangelo Janga, ca și plecat de la CFR Cluj. Atacantul negociază cu un club din Asia

Rangelo Janga, ca și plecat de la CFR Cluj. Atacantul negociază cu un club din Asia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Golgheterul formației din Gruia în sezonul trecut este pe punctul de a-și găsi un nou contract.

CFR Cluj s-a înțeles deja cu Luka Juricic de la Pyunik Erevan, iar pentru a-i face loc în lot noului atacant, "feroviarii" renunță la cel mai bun marcator din stagiunea trecută, jucător care nu a prins niciun minut sub comanda lui Andrea Mandorlini.

Este vorba despre Rangelo Janga, cel care e deja în discuții cu un nou club. Potrivit presei din Iran, vârful născut la Rotterdam negociază cu Esteghlal, de nouă ori câștigătoare a titlului, ultima dată în 2022. Fotbalistul se află deja la Teheran, însă transferul nu e atât de ușor de rezolvat pe cât ar putea părea.

Între antrenorul Javad Nekounam, unul dintre jucătorii importanți din istoria Iranului, și conducerea formației există disensiuni și, totodată, clubul va fi nevoit să renunțe la un alt străin din lot pentru a-i face loc lui Janga.

În sezonul trecut, atacantul în vârstă de 31 de ani a marcat de 11 ori și a oferi două pase decisive în 42 de apariții pentru CFR Cluj în toate competițiile, fiind golgheterul "feroviarilor".

Rangelo Janga are reputația unui adevărat globe-trotter, evoluând la cluburi din Țările de Jos, Cipru, Slovacia, Belgia, Kazahstan și Elveția înainte să ajungă în Gruia.

Comenteaza