Rapid a ofertat doi jucători ai CFR-ului. Răspunsul conducerii din Gruia

Rapid a ofertat doi jucători ai CFR-ului. Răspunsul conducerii din Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clubul din capitală își dorește mai mulți fotbaliști care fac parte din lotul lui Dan Petrescu.

Superliga s-a încheiat, rămâne de stabilit doar ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene, CFR Cluj sau FC U Craiova 1948. Dacă "feroviarii" sunt cu gândul la acea partidă, alte echipe din campionat pregătesc perioada de mercato.

În plus, mai mulți jucători ai formației din Gruia reprezintă ținte pentru Rapid, echipă ce a evoluat în premieră în play-off. Potrivit Fanatik, clubul din capitală a trimis o ofertă oficială, în valoare de 550.000 de euro pentru a-i achiziționa la pachet pe fundașii Christopher Braun și Yuri Matias.

Patronul clujenilor a refuzat propunerea inițială și le-a fixat prețul celor doi la 750.000 de euro, astfel încât mutarea are șanse de a se realiza. Rapid îl dorește și pe Nana Boateng, însă prețul de 2 milioane de euro este unul prohibitiv.

Christopher Braun se află la primul sezon alături de CFR Cluj pentru care a evoluat în 44 de partide, a înscris un gol și a oferit două pase decisive.

În schimb, Yuri Matias a sosit în Gruia în februarie 2022 și a strâns 64 de prezențe în tricoul vișiniu, a marcat de 6 ori și a oferit două pase de gol. În plus, are în palmares un titlu în Superligă alături de "feroviari". 

loading...
Comenteaza